Magazin za igrachki Kikimorsko carstvo
Contul dvs.  Continut cos  Verifica cos produse  
  Top » Catalog » Политика за поверителност и защита на личните данни Contul dvs.  |  Continut cos  |  Verifica cos produse  |  Контакти  
Cautare rapida
 
Folositi cuvinte-cheie ca sa gasiti produsul pe care il cautati.
Cautare Avansata
Categorii
Rucsacuri de școală &#->
Jucarii de la reclame TV->
Pachete Promo
Accesorii, Ochelari de soare->
Amintiri ale copiilor noștr->
Baie Produse->
Biciclete, patinaj, triciclete c->
Cărți bulgari->
Camere foto și camere video->
Carpet->
Carucioare si accesorii->
Copil si hainele copilului->
Copilului gimnastica active->
Cosmetică->
Dispozitive utile pentru copil &->
Fitness pentru mama și tata
GARDEN JUCĂRII->
Jucarii->
Masă->
Masini Mici bioacumulative->
Maternitate->
Meciuri/Becuri->
Oferiţi un cadou Certificat
Pantofi, papuci->
Paturi, pat, mobilier->
Pietoni, bungee, leagăne->
Playstation, Pc, Xbox Jocuri->
Produse alimentare pentru copii,->
Pungi și saci pentru că->
Puzzles->
Saloane, canguri->
Sanii->
Scaune înalte, leagăne->
Scaune auto->
Siguranță->
Umbrele, organizator
Vise plăcute și pa5->
Ediţie limitată->
Producatori
Care sunt noutatile ? mai multe
Transformatoare Hasbro Transformatoare Cyberverse Robot ShockWave E1903
Transformatoare Hasbro Transformatoare Cyberverse Robot ShockWave E1903
38.90лв.
Cautare rapida
 
Folositi cuvinte-cheie ca sa gasiti produsul pe care il cautati.
Cautare Avansata
Informatii
Transport & Livrare

Privacy Notice
Conditii de Utilizare
Contacteaza-ne
Magazinele noastre
BOX_INFORMATION_WARRANTY
GDPR
Promo









Какво се търси
mebby inhalatorbuychariot porteurused bugaboo for saleDenim Noppiesdivan leglobattery ride on carsпейнтбол пистолет ценаlc waikiki kД±yafetlerвозене в обратна посокатоалетки2016 Herlitz airgoНенукоgolfky abc designКолела,ролери,триколки с педалиtoy story 3 toysbilqrdni masifisher price little people bustiny love playmatsmoby cotoons baby cocoon
Политика за поверителност и защита на личните данни Политика за поверителност и защита на личните данни
Политика за поверителност и защита на личните данни

Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни

Информация относно дружеството, което обработва данните Ви:
Наименование: СИМОНОВИ ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ: 200151164
Седалище и адрес на управление: гр. Ловеч, ул. Ген. Гембицки 1 вх. В ет. 4 ап.12
Адрес за кореспонденция: гр. Ловеч, ул. Ген. Гембицки 1
Телефон: 0889 23 24 96
E-mail: info(at)simonovi-bgshop.com
Уебсайт: www.simonovi-bgshop.com

Информация относно компетентния надзорен орган защита на личните данни
Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон: 02 915 3 518
СИМОНОВИ ЕООД в лицето на Детски магазин Кикиморско Цасртво(Наричано по-долу за краткост „Администратор“ или „Дружеството“) осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни. Настоящата информация има цел да ви информира за всички аспекти на обработката личните ви данни от Дружеството и правата, които имате във връзка с тази обработка.

Основание за събиране, обработване и съхраняване на вашите лични данни
Чл. 1. Администраторът събира и обработва Вашите лични данни във връзка с използването на електронния магазин www.lumar-bg.com и сключване на договори с дружеството на основание чл. 6, ал. 1, Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR), и по-конкретно въз основа на следното основание:
1.1. Изрично получено съгласие от Вас като клиент;
1.2. Изпълнение на задълженията на Администратора по договор с Вас;
1.3. Спазване на законово задължение, което се прилага спрямо Администратора;
1.4. За целите на легитимните интереси на Администратора или на трета страна;

Цели и принципи при събирането, обработването и съхраняването на вашите лични данни
Чл. 2. (1)Ние събираме и обработваме личните данни, които Вие ни предоставяте във връзка с използването на електронния магазин и сключване на договор с дружеството, включително за следните цели:
- създаване на профил и предоставяне на пълна функционалност при използването на онлайн магазина;
- сключване и изпълнение на договор от разстояние;
- индивидуализация на страна по договора;
- счетоводни цели;
- статистически цели;
- защита на информационната сигурност;
- обезпечаване на изпълнението на договора за предоставяне на съответната услуга.
- изпращане на информационен бюлетин при изразено от Вас желание;
(2) Ние спазваме следните принципи при обработката на Вашите лични данни:
- законосъобразност, добросъвестност и прозрачност;
- ограничение на целите на обработване;
- съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни;
- точност и актуалност на данните;
- ограничение на съхранението с оглед постигане на целите;
- цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.
(3) При обработването и съхранението на личните данни, Администраторът може да обработва и съхранява личните данни с цел защита следните си легитимни интереси:
- изпълнение на задълженията си към Национална агенция по приходите, Министерство на вътрешните работи и други държавни и общински органи.

Какви видове лични данни събира, обработва и съхранява нашето дружество
Чл. 3. (1) Дружеството извършва следните операции с предоставените от Вас лични данни за следните цели:
- Регистрация на потребител в електронния магазин и изпълнение на договор за покупко-продажба от разстояние – целта на тази операция е създаване на профил за използване на електронния магазин за закупуване на стоки и предоставяне на данни за контакт за извършване на доставка на закупени стоки. Регистрацията и създаването на профил за използване на онлайн магазина не е задължителна стъпка от предоставянето на услугата и тя е достъпна в значителна степен и без създаването на профил.
- Заключение от оценката на въздействие: Въз основа на извършената оценка на въздействието, операцията „Регистрация на потребител в електронния магазин и изпълнение на договор за покупко-продажба от разстояние“ е допустима за извършване и предоставя достатъчни гаранции за защита на правата и законните интереси на субектите на данните в съответствие с изискванията на GDPR.
- Сключване и изпълнение на търговска сделка с клиент или партньор – целта на тази операция е сключване и изпълнение на договор с търговски партньор или клиент и неговото администриране. Предвид ограничения обхват на събираните лични данни и обстоятелството, че част от тях се събират от публично достъпни източници, провеждането на оценка на въздействието не е необходимо извършването на оценка на въздействието на операцията.
- Изпращане на информационен бюлетин (нюзлетър) – целта на тази операция е администриране на процеса по изпращане на бюлетини до клиентите, които са заявили, че желаят да получават. Предвид ограничения обхват на събираните лични данни, провеждането на оценка на въздействието не е необходимо извършването на оценка на въздействието на операцията.
- Упражняване право на отказ или извършване на рекламация – целта на тази операция е администриране на процеса по упражняване на правото на отказ или рекламация от клиента. Предвид ограничения обхват на събираните лични данни, провеждането на оценка на въздействието не е необходимо извършването на оценка на въздействието на операцията.
(2) Администраторът обработва следните категории лични данни и информация за следните цели и на следните основания:
2.1. Ваши индивидуализиращи данни (електронна поща, име и др.)
2.1.1. Цел, за която се събират данните: 1) Осъществяване на връзка с потребителя и изпращане на информация към него, 2) за целите на регистрация на потребител в онлайн магазина, както и 3) за изпращане на информационен бюлетин. 2.1.2. Основание за обработка на личните Ви данни - С приемането на общите условия и регистрация в електронния магазин или извършване на поръчка без регистрация, или при сключването на писмен договор, между Администратора и Вас се създава договорно отношение, на което основание обработваме Вашите лични данни – чл. 6, ал. 1, б. (б) GDPR. Данните Ви за изпращане на информационен бюлетин се обработват на дадено от Вас изрично съгласие - чл. 6, ал. 1, б. (а) GDPR.
2.2. Данни за извършване на доставка(имена, телефон, адрес и др.)
2.2.1. Цел, за която се събират данните: Изпълнение на задължения на администратора по договор за покупко-продажба и доставка на закупените стоки.
2.2.2. Основание за обработка на личните Ви данни - С приемането на общите условия и регистрация в електронния магазин или извършване на поръчка без регистрация, или при сключването на писмен договор, между Администратора и Вас се създава договорно отношение, на което основание обработваме Вашите лични данни – чл. 6, ал. 1, б. (б) GDPR.
2.3. Допълнителни данни, предоставяни от Вас – Ако желаете да допълните Вашия профил, можете да попълните в него данни за име, фамилия, телефонен номер.
2.3.1. Цел, за която се събират данните: Допълване на информация за потребителя в потребителския му акаунт.
2.3.2. Основания за обработка на данните: Вие сте предоставили изрично съгласие за обработване на личните му данни за една или повече конкретни цели - 6, ал. 1, б. (a) на GDPR в момента на регистрация в онлайн магазина. Предоставянето на тези данни, не е задължително за регистрация в онлайн магазина.
(3)Администраторът не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:
- разкриват расов или етнически произход;
- разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;
- генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.
(4) Личните данни са събрани от Администратора от лицата, за които се отнасят.
(5) Дружеството не извършва автоматизирано взимане на решения с данни.
Чл. 4. (1) Дружеството извършва следните операции с предоставените от Вас, като законни представители или пълномощници на юридически лица-търговски партньори, лични данни за следните цели:
- Сключване и изпълнение на търговска сделка: За сключването и изпълнението на търговска сделка с търговско дружество, ние обработваме единствено трите имена на законния представител или упълномощеното от дружеството лице. Заключение от оценката на въздействие: Предвид неголемия обем на физически лица, чиито данни се обработват и предвид лимитирания обем лични данни, които се събират, провеждането на оценка на въздействието не е необходима за настоящата операция.
(2) Личните данни са събрани от Администратора от лицата, за които се отнасят и от Търговския регистър към Агенция по вписванията.
(3) Дружеството не извършва автоматизирано взимане на решения с данни.
Чл. 5. Администраторът може да използва т.нар. „бисквитки“ за целите на предоставяне на пълна функционалност на уебсайта, подобряване на потребителското преживяване, статистически цели, улеснен достъп и др., с което Вие се съгласявате чрез използването на нашия уебсайт. Вие можете по всяко време да контролирате и/или изтривате „бисквитките“ чрез настройките на използвания от Вас браузър. „Бисквитките“ не представляват лични данни и не се използват за идентифициране на посетителите и ползвателите на електронния магазин.

Срок на съхранение на личните ви данни
Чл. 6. (1) Администраторът съхранява Вашите лични данни за срок не по-дълъг от съществуването на профила Ви в онлайн магазин. След заличаване на профила ви, Администраторът полага необходимите грижи да изтрие и унищожи всички Ваши данни, без ненужно забавяне или да ги анонимизира (т.е. да ги приведе във вид, който не разкрива вашата личност).
(2) Администраторът обработва Вашите лични данни, които сте предоставили при извършване на поръчка без регистрация в електронния магазин, до приключване на поръчката, освен ако сте дали своето изрично съгласие при извършване на поръчката данните Ви да се обработват за целите на подобряване на услугата, предоставяне на препоръчано съдържание за Вас, индивидуални условия, промоции, както и за статистически цели.
(3) Администраторът съхранява Вашите лични данни, предоставени във връзка с направени онлайн поръчки за срок от 5 години за целите на защита на правните интереси на Администратора при съдебни или административни спорове с потребители на онлайн магазина.
(4) Администраторът Ви уведомява, в случай, че срокът за съхранение на данните е необходим да бъде удължен с оглед изпълнение на нормативно задължение или с оглед легитимни интереси на Администратора или друго.
(5) Администраторът съхранява личните данни, които е необходимо да пази по силата на приложимото законодателство за съответния предвиден срок, който може да надхвърля срока на съществуване на Вашия профил в електронния магазин или до приключване на поръчката.
Чл. 7. Администраторът съхранява личните данни на законните представители на търговските си партньори за срока на изпълнение на договора, за спазване на легитимните интереси и законови задължения на Администратора, като този срок може да надхвърля срока на сключения договор.

Предаване на Вашите лични данни за обработване
Чл. 8. (1) Администраторът може по собствена преценка да предава част или всички Ваши лични данни на обработващи лични данни за изпълнението на целите за обработване, с които сте се съгласили, при спазване на изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR).
(2) Администраторът Ви уведомява в случай на намерение да предаде част или всички Ваши лични данни на трети държави или международни организации.

Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни
Чл. 9. (1) Ако не желаете предоставените от Вас лични данни да се обработват за маркетингови цели и получаване на бюлетин, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка, като попълните формата за оттегляне на съгласие в Приложение № 1 или чрез искане в свободен текст, и ни го изпратите по имейл.
(2) След като получим Вашето искане, ще Ви изпратим на имейла, който сте посочили за получаване на бюлетини и рекламни съобщения, писмо с подробни инструкции за верификацията Ви като получател на бюлетини и субект на личните данни, за които е заявено оттегляне на съгласието.
(3) Оттеглянето на съгласието не се отразява на законосъобразността на обработването на лични данни, което Администраторът е извършвал до този момент.

Право на достъп
Чл. 10. (1) Вие имате право да изискате и получите от Администратора потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас, като изпратите искане в свободен текст по имейл.
(2) Вие имате право да получите достъп до данните, свързани с вас, както и до информацията, отнасяща се до събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни.
(3) След като получим Вашето искане, ще Ви изпратим на имейла, който сте използвали за регистрация или извършване на поръчки в електронния магазин, писмо с подробни инструкции за верификацията Ви като субект на личните данни, до които е заявен достъп.
(4) След извършване на верификацията, съгласно ал. 3, Администраторът Ви предоставя при поискване, копие от обработваните лични данни, свързани с Вас, в електронна или друга подходяща форма.
(5) Предоставянето на достъп до данните е безплатно, но Администраторът си запазва правото да наложи административна такса, в случай на повторяемост или прекомерност на исканията.

Право на коригиране или попълване
Чл. 11. (1) Вие можете по всяко време да коригирате или да попълните неточните или непълни лични данни, свързани с Вас, през опцията „Редакция на профила“.
(2) Вие можете да коригирате или попълните неточните или непълните лични данни, свързани с Вас директно през Вашия профил в уебсайта или с отправяне на искане до Администратора по имейл, като използвате формата в Приложение № 4 или чрез искане в свободен текст.

Право на изтриване („да бъдеш забравен“)
Чл. 12. (1) Вие имате правото да поискате от Администратора изтриване на част или всички свързани с Вас лични данни, а Администраторът има задължението да ги изтрие без ненужно забавяне, когато е налице някое от посочените по-долу основания:
- личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин;
- Вие оттеглите своето съгласие, върху което се основава обработването на данните и няма друго правно основание за обработването;
- Вие възразите срещу обработването на свързаните с Вас лични данни, включително за целите на директния маркетинг и няма законни основания за обработването, които да имат преимущество;
- личните данни са били обработвани незаконосъобразно;
- личните данни трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение по правото на ЕС или правото на държава членка, което се прилага спрямо Администратора;
- личните данни са били събрани във връзка с предлагането на услуги на информационното общество.
(2) Администраторът не е длъжен да изтрие личните данни, ако ги съхранява и обработва:
- за упражняване на правото на свобода на изразяването и правото на информация;
- за спазване на правно задължение, което изисква обработване, предвидено в правото на ЕС или правото на държавата членка, което се прилага спрямо Администратора или за изпълнението на задача от обществен интерес или при упражняването на официални правомощия, които са му предоставени;
- по причини от обществен интерес в областта на общественото здраве;
- за целите на архивирането в обществен интерес, за научни или исторически изследвания или за статистически цели;
- за установяването, упражняването или защитата на правни претенции.
(3) За да упражните правото си за бъдете забравен, е необходимо да изпратите по имейл искане за изтриване на личните Ви данни, които Администраторът обработва, като попълните формата в Приложение № 2 или чрез искане в свободен текст, след което Администраторът ще изпрати на имейла, който сте използвали за регистрация или извършване на поръчки в електронния магазин, писмо с подробни инструкции за верификацията Ви като потребител на магазина и субект на личните данни, за които е отправено искане за изтриване.
(4) След като удостоверим идентичност на лицето, отправило искането и лицето, за което се отнасят данните в съответствие с изпратените Ви инструкции, ние ще изтрием всички данни, които обработваме за Вас, в съответствие с ал. 3.
(5) Ако има направена от Вас поръчка, която е в процес на обработване, най-ранният момент, в който можете да поискате да бъдете „забравен“, е при успешното завършване на поръчката.

Право на ограничаване
Чл. 13. Вие имате право да изискате от Администратора да ограничи обработването на свързаните с Вас данни, като ни изпратите искане в свободен текст по имейл, когато:
- оспорите точността на личните данни, за срок, който позволява на Администратора да провери точността на личните данни;
- обработването е неправомерно, но Вие не желаете личните данни да бъдат изтрити, а само използването им да бъде ограничено;
- Администраторът не се нуждае повече от личните данни за целите на обработването, но Вие ги изисквате за установяването, упражняването или защитата на свои правни претенции;
- Възразили сте срещу обработването в очакване на проверка дали законните основания на Администратора имат преимущество пред Вашите интереси.
(2) След като получим Вашето искане, ще Ви изпратим на имейла, който сте използвали за регистрация или извършване на поръчки в електронния магазин, писмо с подробни инструкции за верификацията Ви като потребител на магазина и субект на личните данни, за които е отправено искане за ограничаване на обработването.
(3) След извършване на верификацията съгласно ал. 2, Дружеството ще преустанови обработката на Вашите данни, но няма да премахне публикациите, които сте направили в онлайн магазина, ако има такива.

Право на преносимост
Чл. 14. (1) Ако сте дали съгласие за обработване на Вашите лични данни или обработването е необходимо за изпълнението на договора с Администратора, или ако данните Ви се обработват по автоматизиран начин, Вие можете:
- да поискате от Администратора да Ви предостави Вашите лични данни в четим формат и да ги прехвърлите към друг Администратор;
- да поискате от Администратора пряко да прехвърли Вашите лични данни към посочен от Вас администратор, когато това е технически осъществимо.
(2) Вие можете да упражните правото на преносимост като ни изпратите по имейл попълнена формата съгласно Приложение № 3 или искане в свободен текст, след което Администраторът ще изпрати на имейла, който сте използвали за регистрация или извършване на поръчки в електронния магазин, писмо с подробни инструкции за верификацията Ви като потребител на магазина и субект на личните данни, за които е отправено искане за преносимост.
(3) След извършване на верификацията съгласно ал. 2, Дружеството изпрати на посочения от Вас имейл данните, които обработва за Вас, във формат XML.

Право на получаване на информация
Чл. 15. Вие можете да поискате от Администратора да Ви информира относно всички получатели, на които личните данни, за които е поискано коригиране, изтриване или ограничаване на обработването, са били разкрити. Администраторът може да откаже да предостави тази информация, ако това би било невъзможно или изисква несъразмерно големи усилия.

Право на възражение
Чл. 16. Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от Администратора, които се отнасят до него, включително ако се обработват за целите на профилиране или директен маркетинг.

Вашите права при нарушение на сигурността на личните ви данни
Чл. 17. (1) Ако Администраторът установи нарушение на сигурността на личните Ви данни, което може да породи висок риск за Вашите права и свободи, той Ви уведомява без ненужно забавяне за нарушението, както и за мерките, които са предприети или предстои да бъдат предприети.
(2) Администраторът не е длъжен да Ви уведомява, ако:
- е предприел подходящи технически и организационни мерки за защита по отношение на данните, засегнати от нарушението на сигурността;
- е взел впоследствие мерки, които гарантират, че нарушението няма да доведе до висок риск за правата Ви;
- уведомяването би изисквало непропорционални усилия.

Лица, на които се предоставят личните Ви данни
Чл. 18. (1) За целите на обработване на личните Ви данни и предоставяне на услугата в пълната й функционалност и с оглед Вашите интереси, Администраторът може да предостави данните на следните лица, които са обработващи данни:

Обработващ лични данни Цел на обработването на лични данни


............................................... .....................................................................

............................................... .....................................................................

............................................... .....................................................................


(2) Обработващите лични данни спазват всички изисквания за законност и сигурност при обработването и съхраняването на личните Ви данни.
Чл. 19. Администраторът не извършва трансфер на Вашите данни към трети държави.
Чл. 20. В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:
Наименование: Комисия за защита на личните данни.
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон: 02 915 3 518
Интернет страница: www.cpdp.bg

Чл. 21. Можете да упражните всичките си права относно защита на Вашите лични данни чрез формите, приложени към настоящата информация. Разбира се, тези форми не са задължителни и можете да отправите исканията си във всякаква форма, която съдържа изявление за това и ви идентифицира като притежател на данните.
Чл. 22. Ако съгласието се отнася за трансфер, Администраторът описва възможните рискове за трансфера на данните към трети държави при липсата на решение за адекватна защита и подходящи средства за защита.


Приложение № 1

Форма за оттегляне на съгласие за целите на обработка

Вашето име*: .........................
Вашият имейл, който сте използвали в електронния магазин*: .........................
Данни за обратна връзка (e-mail)*: .........................

До
Наименование: Симонови ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ: 200151164
Седалище и адрес на управление: гр. Ловеч ул. Ген. Гембицки 1 вх. В ет. 4 ап.12
Адрес за кореспонденция: гр. Ловеч ул. Ген. Гембицки 1
Телефон: 0889 23 24 96
E-mail: info(at)simonovi-bgshop.com
Уебсайт: www.simonovi-bgshop.com

С настоящото оттеглям съгласието си за обработване на предоставените от мен лични данни за целите на получаване на информационен бюлетин, рекламни съобщения или други маркетингови материали, като съм запознат/а с условията за оттегляне на съгласието в съответствие със Задължителната информация за правата на лицата по защита на личните данни на електронния магазин.

В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:
Наименование: Комисия за защита на личните данни.
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон: 02 915 3 518
Интернет страница: www.cpdp.bg


Приложение № 2

Искане „да бъда забравен“ - за изтриване на личните данни, свързани с мен

Вашето име*: .........................
Вашият имейл, с който сте се регистрирали или сте използвали за поръчки в електронния магазин*: .........................
Данни за обратна връзка (e-mail)*: .........................

До
Наименование: Симонови ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ: 200151164
Седалище и адрес на управление: гр. Ловеч ул. Ген. Гембицки 1 вх. В ет. 4 ап.12
Адрес за кореспонденция: гр. Ловеч ул. Ген. Гембицки 1
Телефон: 0889 23 24 96
E-mail: info(at)simonovi-bgshop.com
Уебсайт: www.simonovi-bgshop.com

Моля всички лични данни, които събирате, обработвате и съхранявате, предоставени от мен или от трети лица, които са свързани с мен, съобразно посочената идентификация, да бъдат изтрити от Вашите бази данни.
Декларирам, че ми е известно, че част или всички от личните ми данни могат да продължат да бъдат обработвани и съхранявани от администратора за целите на изпълнение на законовите му задължения.

В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:
Наименование: Комисия за защита на личните данни.
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон: 02 915 3 518
Интернет страница: www.cpdp.bg


Приложение № 3

Искане за преносимост на лични данни
Вашето име*: .........................
Вашият имейл, с който сте се регистрирали или сте използвали за поръчки в електронния магазин*: .........................
Данни за обратна връзка (e-mail)*: .........................

До
Наименование: Симонови ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ: 200151164
Седалище и адрес на управление: гр. Ловеч ул. Ген. Гембицки 1 вх. В ет. 4 ап.12
Адрес за кореспонденция: гр. Ловеч ул. Ген. Гембицки 1
Телефон: 0889 23 24 96
E-mail: info(at)simonovi-bgshop.com
Уебсайт: www.simonovi-bgshop.com

Моля всички свързани с мен лични данни, които се събират, обработват и съхраняват във Вашите бази данни, да бъдат изпратени във формат XML на:
e-mail: .........................
Администратор – приемащ данните: .........................
Наименование: .........................
Идентификационен номер (ЕИК, БУЛСТАТ, рег. номер в КЗЛД): .........................
E-mail: .........................

В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:
Наименование: Комисия за защита на личните данни.
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон: 02 915 3 518
Интернет страница: www.cpdp.bg


Приложение № 4

Искане за коригиране на данни

Вашето име*: .........................
Вашият имейл, с който сте се регистрирали или сте използвали за поръчки в електронния магазин*: .........................
Данни за обратна връзка (e-mail)*: .........................

До
Наименование: Симонови ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ: 200151164
Седалище и адрес на управление: гр. Ловеч ул. Ген. Гембицки 1 вх. В ет. 4 ап.12
Адрес за кореспонденция: гр. Ловеч ул. Ген. Гембицки 1
Телефон: 0889 23 24 96
E-mail: info(at)simonovi-bgshop.com
Уебсайт: www.simonovi-bgshop.com

Моля следните лични данни, които събирате, обработвате и съхранявате, предоставени от мен или от трети лица, които са свързани с мен, да бъдат коригирани както следва:
Данни, които подлежат корекция:
..................................................
Моля да бъдат коригирани по следния начин:
..................................................

В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:
Наименование: Комисия за защита на личните данни.
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон: 02 915 3 518
Интернет страница: www.cpdp.bg
;-)
Continua
Cos produse mai multe
0 produse
Adresele de magazine

Vitamin B12

Add your promo codes

CAM Sales

Rucsacuri pentru scoala

Cel mai bine vandut
01.Gimmy Bears Jucarie 30cm.
02.BambinoMio Training Pants
03.Asmodee Joc distractiv "vesel Barbeque"
04.Спално чувалче Bertoni
05.Spark Dogz SUPER
06.
07.BambinoMio Pat pentru scăldat Mio Swim Nappie Blue Fish
08.Barieră Copii Kit Crash pentru pat Sleep Safe
09.
10.Bayer vorbește și cânta Anna Doll în engleză 94635
11.Cupcake Surpriza păpuși tort Princess Ailly
12.* Jucărie de mers pe jos Chicco 65261
13.Asmodee Joc distractiv Woof alimentare
14.Chicco Tenturi auto Jungle 2 buc. 319
15.Тоалетен адаптер KidsSeat Toilet Trainer
Special mai multe
Vtech Muzica Educație telefon 80-063300
Vtech Muzica Educație telefon 80-063300
41.50лв.
24.90лв.
A intreba folosire ICQ

Comentarii mai multe
Nu exista comentarii referitoare la acest produs
Limbi
Български English Romanian
Unitati Monetare

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
Tyxo.bg counter
FOOTER_TEXT_BODY
Mima | Fisher Price | Chicco | Smoby | Barbie | Раници | Bne 10 | Lego | ABC Design | Cosatto | Recaro | ОРС
Използваме „бисквитки“, за да персонализираме съдържанието и функциите на този сайт и да анализираме трафика си. Вижте подробности Затвори